A4 routebeschrijving ‘Het Landje’

Het Landje is een containeropslag waar, naast de materialen van ons bedrijf, diverse strandtenten zijn opslagen in de winter.

Ons bedrijf heeft diverse opslag eenheden op het terein staan. Toegang tot het terrein kan alleen met een digitale sleutel. Ons bedrijf heeft er twee, Het Landje is alleen toegankelijk op afspraak.

Alle containers zijn voorzien van een nummer en een hangslot.

Op het terrein is stapvoets de maximale toegestane snelheid. De Nedelrnadse verkeersregels zijn van toepassing. Alle aanwijzingen opvolgen van de beheerder. Parkeren alleen in de daarvoor bestemde vakken. Op het terrein rijden auto’s, vrachtwagens, mobiele kranen en andere voertuigen. Letop! het is een bedrijventerrein.

Routebeschrijving

Het Landje ligt langs de N211, de weg van Den Haag naar Poeldijk.

Kom je uit de richting van Den Haag, kom je vanaf de Escamplaan/Lozerlaan. Dan draai je bij de MacDonalds (A) de N211 op richting Poeldijk. Recreatiegebied De Uithof (B) ligt dan aan je linkerhand. Rij bij de verkeerslichten rechtdoor, de inrit van ‘Het Landje’ (C) ligt na circa 200 meter aan je linkerhand.

Kom je uit de richting Poeldijk, rij je de N211 richting Den Haag. Bij de rotonde thv ABC Westland, rij je rechtdoor richting Den Haag/De Uithof (B). Na Van den Ende racing, ligt de inrit van ‘Het Landje’ (C) aan je rechterhand.

Als je voor het hek staat van de inrit, bel dan even met diegene met wie je hebt afgesproken dat je er bent.

Adres

Het Landje Nieuweweg 57L 2685 AS Poeldijk

Letop! ervaring leert dat diverse navigatie apparten je verwijzen naar de “verkeerde” Nieuweweg in Poeldijk. Het is daarom verstandiger om te navigeren op;

Teylingerlaan 2685 AV Poeldijk

Teylingerlaan is een zijweg van de N211, circa 25 meter van de inrit van ‘Het Landje’ gelegen.